Marco Lift (Ningbo) co, Ltd

Kvalitetan proizvod, profesionalnu uslugu u dizalo industrije jezgra dobavljača!

Dom > Vijesti > Sadržaj
Hidraulična hidraulična platforma za dizanje postala nova generacija novih dizajniranih proizvoda
- Jan 16, 2018 -

1. Mobilna aluminijumska hidraulička podizna platforma: nova generacija novih dizajniranih proizvoda, koristeći novi aluminijumski profil, profil visoke čvrstoće, deformacija platforme za dizanje i zamahu je minimalna. Njegov lagan izgled daje najveću mogućnost podizanja u veoma malom prostoru. Jednostavniji rad lakše olakšava kretanje.


2. Fiksna aluminijumska hidraulička podizna platforma: nova generacija novih dizajniranih proizvoda, koristeći novi aluminijumski profil, profil visoke čvrstoće, tako da se podizanje i podizanje stola podiže minimalnim. Njegov lagan izgled daje najveću mogućnost podizanja u veoma malom prostoru. Jednostavno izvođenje vazdušnog dela olakšava, ne može pomeriti samo fiksni rad.


3. Teleskopska stolna aluminijumska hidraulička podizna platforma: teleskopska podizna stolica u kombinaciji sa mobilnim ili automatskim prilagođavanjem na četiri točka, platforma na operativnom stolu velike visine može se slobodno skalirati, čime se povećava opseg rada! Može se prilagoditi prema stvarnom stanju kupaca.


4. Preklopna podizna platforma za podizanje hidraulike: kućna sklopka za dizanje, koja se sastoji od lifta, posebno liftova za kuću. Prečnik je sastavljen od dve čelične ploče, a povezan je sa nekoliko obrnutih priključnih ploča u obliku slova U i zavareno, a središte se formira. Prednji i zadnji krajevi krstastog trakta su, prema tome, raspoređeni u šinu koja se formira klirensom blokom povezanim sa naprednim i povlačenjem motora i električnim dizalicama. Na taj način prevazilaženje nedostataka postojećeg domaćeg lifta, kao što je nerazumna struktura i neprijatna upotreba. Korisni model ima prednosti razumne strukture, jednostavne proizvodnje, niske cene, praktične upotrebe, jake praktičnosti i može da koristi više od jednog domaćinstva ili jednog domaćinstva.