Marco Lift (Ningbo) co, Ltd

Kvalitetan proizvod, profesionalnu uslugu u dizalo industrije jezgra dobavljača!

Dom > Vijesti > Sadržaj
Sigurnosna pravila za radne uređaje sa visokim makazama za podizanje platforme
- Jan 26, 2018 -

Zahvaljujući svojoj mehaničkoj strukturi škarje, platforma visokog makazastog dizanja značajno poboljšava stabilnost lifta i ima veliku radnu platformu i veću nosivost, što ga čini primjenljivim za širok opseg primjena u operacijama visokog nadmorske visine i pogodno za operacije više osoba.


Uz razvoj nauke i tehnologije, njegova upotreba je sve širi i šire. Gradnja, građevinarstvo, pa čak i svakodnevni život ljudi su nerazdvojivi od liftova visokih makaza i praznih radnih platformi. Što više obraćamo pažnju na široko korišćenu opremu za rad na vazduhu, u njegovoj upotrebi postoje i mnogi nebezbedni faktori, što zahteva da moramo naučiti zdrav razum kako bi eliminisali ili smanjili ove nesreće.


1. Zahtevi korisnika: korišćenje visokih škare za podizanje radnog stola mora da nosi kompletno telo. Tokom uspona i spuštanja kamiona, sistem sigurnosnih pojaseva visi na platformi, korpi ili tačku viseće strane proizvođača. Kada se radna platforma za makaze na makazama podiže na radnu visinu, sigurnosni pojas više nije vezan za radioničku platformu makazama, treba da bude visi na druge konstrukcije sa pouzdanom visinom, ukoliko nema pouzdane visine, treba koristiti kablovski užad Viseći na čeličnu ili betonsku gredu, a sistem sigurnosnih pojaseva vezan za prsten žičane vrpce.


2. Mašine u upotrebi i održavanju:


(1) Mehanizam za podizanje je izrađen od čelika visoke čvrstoće. Moraju spriječiti uređaj za zaštitu od preopterećenja od lifting platforme. Postoji sigurnosni ventil koji sprečava rupturu hidrauličke linije. Uređaj za spasavanje u slučaju nužde sa nestankom struje. Proizvod je pogodan za sve sektore instalacije, održavanja i druge pokretne opreme vazdušnog rada.


(2) Režim vožnje je hidraulički pogon. Ugrađeni reduktor putovanja koji je integrisan sa uvezanim motorima i reduktorima usvojen je direktno. Ima dve brzine brzog i spora brzina kako bi zadovoljila zahtjeve putovanja vozila u različitim okruženjima. Prilikom putovanja na rampu, pogonski reduktor ima funkciju samočenja, a takođe je omogućen i sklopni uređaj koji olakšava vuču u slučaju kvara. Upravljački mehanizam koristi hidraulički upravljač mehanizma za povezivanje cilindra.