Marco Lift (Ningbo) co, Ltd

Kvalitetan proizvod, profesionalnu uslugu u dizalo industrije jezgra dobavljača!

Dom > Vijesti > Sadržaj
Podizanje pogona grede
- Sep 25, 2017 -

Može prevoziti ljude i robu. Uglavnom kula, ograde, pregrada, uređaja za vožnju, upravljačkih sistema, dodavanja spojeva, sigurnosnih uređaja i komponenata sistema za dizanje.

① Toranj

Struktura cevovoda koja se sastoji od nekoliko standardnih segmenata. Da bi se obezbedila stabilnost kule, svaka određena visina (oko $ broj metara) sa pričvršćivačem sa priključkom za zgradu. Odeljak za odlaganje je opremljen rackom i nosačima.

② pregrade i ograde

Kočija je kontejner za prevoz ljudi ili tereta, a kućište je uređaj za ograde i kule, smeštene na dnu tornja. Mehaničko-električni blok za vrata i ograde. Kada se odeljak spusti u kućište, vrata se automatski otvaraju i vrata se zatvaraju automatski kada se kreće. Da biste osigurali sigurnost rada. Dno ograde je opremljeno oprugom za oprugu. Da biste sprečili udare od automobila, osigurati da je isključivanje stabilno.

③ Pogonski uređaj

Smješten je u odjeljku, prema sklopu motora, reduktora i zupčanika. REDUCER izlaznog vratila prenosa, iz prostora za mašinu, i pričvršćena u racku na držaču rakete, uz pomoć automobila gore i dolje. Odeljak za mašinu ima sistem upravljanja, operater se takođe može pokrenuti slučajno. Uređaj za sekciju je postavljen na vrhu odeljka i predstavlja kran sa ručnim ili pokretnim malim kretanjem. Pored toga, kabina je porasla na određeno rastojanje od vrha tornja, korištenje dizalica za dodavanje standardnog dela koji visi na vrhu tornja, na mestu utvrđen nakon završetka radnje. Da bi se obezbedio siguran rad lifta, obezbeđeni su ograničavajući kočioni uređaj, ograničenje putne granice i prekidač za zaštitu vrata.

U poređenju sa jednostavnim liftom, lift-pogonski lift ima prednosti visoke visine, brzine erekcije, sigurne i pouzdane i robe dvostruke namjene, koje se široko koriste u građevinarstvu, posebno u visokogradnji.