Marco Lift (Ningbo) co, Ltd

Kvalitetan proizvod, profesionalnu uslugu u dizalo industrije jezgra dobavljača!

Dom > Vijesti > Sadržaj
Prednosti dvostrukog škare
- Jan 25, 2018 -

Dvostruka makazastika je upotreba strukture čelične konstrukcije ili nosivosti visoke čvrstoće čelične konstrukcije, opterećenje od 0.1 do 10 tona, veličina proizvoda i veličina opreme mogu se prilagoditi potrebama korisnika.


Konkretno dizajnirani da zadovolje posebne zahteve hidrauličkog podiznog platforme pod posebnim uslovima rada i podržavaju upotrebu druge opreme, može postići bolje podudaranje i kompatibilnost.


Prednosti fiksne podizne platforme: čvrsta struktura, niska stopa otkaza, pouzdan rad, bezbedan i efikasan, jednostavan za održavanje, opcionalni bežični daljinski upravljač i druge metode kontrole.


Glavne karakteristike proizvoda za dizanje platforme: signal okidača, automatsko nivelisanje; sa platformom protiv podizanja kako bi se sprečilo preopterećenje uređaja za zaštitu od požara; mora sprečiti rupturu hidrauličkog cijevi sigurnosnog ventila; uređaj za spuštanje u slučaju nužde; gornjem i donjem podu na vratima sa sigurnosnim uređajima za blokadu sistema upravljanja i tako dalje.


Platforma za dizanje platforme Obim primene: Fiksna makazasta platforma se uglavnom koristi za proizvodne linije i skladišta, papir, medicinu i druge industrije, kao lift, transport robe, stabilnost, bezbednost, pouzdanost, ekonomičnost i praktičnost.