Marco Lift (Ningbo) co, Ltd

Kvalitetan proizvod, profesionalnu uslugu u dizalo industrije jezgra dobavljača!

Dom > Znanja > Sadržaj
Koji je princip mehanizma za podizanje makaze?
- Jun 11, 2018 -

Načelo rada škarskih liftova

Uređaj za podizanje hidraulike kontroliše pravac kretanja dva cilindra. Ova tehnologija je u Kini uspešno primenila testove pouzdanosti i izdržljivosti sistema za kontrolu gasa od kasnih osamdesetih. Pored toga, neophodno je ispitati prednosti i nedostatke različitih kontrolnih algoritama i strategija kontrole računarskih upravljačkih sistema i pružiti osnovu za stvarno poboljšanje kako bi se dobio najbolji efekat poboljšanja. Zbog toga je dizajnirana velika hidraulička sonda za podizanje snage. Ispitna oprema uključila je ukupno 3 dela

Hidraulički sinhroni uređaj za podizanje. Klupa za testiranje hidrauličnog opterećenja i računarski sistem upravljanja. U ovom članku je opisana samo funkcija hidrauličkog testa sinhronog podizanja i njegovog testa otklanjanja greške. Kada se radni deo nosi na stolu za podizanje, potreban je hidraulični cilindar da bi se obezbedila pokretačka snaga, odnosno hidraulični cilindar izlazi na radni sto; i kada se radni deo na radnom stolu spušta, njegova potencijalna energija se oslobađa.

Potrebno je izvršiti simulacioni test hidraulične sinkronične opreme za podizanje prije stvarne primjene hidrauličnog dizanja. Uključuje: sinhroni cilindar za podizanje, postrojenje za hidrauličnu pumpu, utičnicu i drugi test opterećenja i pritiska i sistem za detekciju senzora.