Marco Lift (Ningbo) co, Ltd

Kvalitetan proizvod, profesionalnu uslugu u dizalo industrije jezgra dobavljača!

Dom > Znanja > Sadržaj
Postoji potreba da obratite pozornost na podizanje platformi za dugo vremena.
- Aug 27, 2018 -

Prvo, pokrovna: ako podizanje platforme ne trebaju se parkirati na otvorenom okruženja za dugo vremena, kišu, Rosu, rijeke prašine, i sl. u okruženju će imati različite učinke na pokrovna. Općenito govoreći, kišnica je sada kisela i kemijski sastav pokrovna uzrokovat neke raspadanja. Dugoročno erozije pijeska prašina pod snagu vjetra ogrebotine boja, uzrokuje određeni gubitak. Preporuča se da korisnik staviti podizanje platformi opreme u zatvorene suha skladišta.

 

Drugo, hidraulična ulja: znamo da u liftu, spremnik goriva i cijevi su obično opskrbljene hidrauličko ulje. Ako podizanje platformi je parkiran na jednom mjestu već dugo, hidrauličko ulje može ne biti kruži po kriminalističke policije. S vremenom, pojava kvarenja ulja javlja u spašavanju. Ako ne promijenite ulje u hidraulici u ovom trenutku i koristiti izravno, će biti vrlo štetni hidraulički cilindar i crpne stanice snage jedinice. Preporučujemo da korisnik ne treba lift platforma za dugo vremena, i zamijeniti hidrauličkog ulja u slijedeće uporabe (suditi princip zamjene hidrauličkog ulja, ulje boja postaje tamno, ulje je ljepljivo ili nema stranih tvari kao što su šljunak u na ulje).

 hydraulic-scissor-low-profile-lift-table42459850190.jpg

Treće, podizanje platformi gume: svi znamo da gume su gumeni proizvodi, a za gumene proizvode, neizbježno je da je pojavu starenja problema. Budući da podizanje teretni lift ima određenu težinu, plomba na terenu će definitivno dovesti do određenih kompresije kod kontaktne površine gume uzrokuju određene deformacije. Ako prekinete na isto mjesto već dugo i ne miči se, to je vjerojatno da će izazvati prekomjerna deformacija u nekom svom dijelu. Preporučuje se korištenje podizanje bum platforma za podršku ili povremeno pomjerite se smanjuje pritisak na gumu za sprečavanje deformacija i starenja.

 

Četvrto, podizanje platformi redak, dugoročno podizanje platformi ispraviti način da biste isključili prekidača za napajanje, kako bi se spriječilo miša gristi žice uzrokovane kratak spoj opreme, redovno punjenje, da bi spriječili gubitak baterija oštećena, trebamo temeljito provjeriti Da li je linija normalno prije slijedeće uporabe.