Marco Lift (Ningbo) co, Ltd

Kvalitetan proizvod, profesionalnu uslugu u dizalo industrije jezgra dobavljača!

Dom > Znanja > Sadržaj
Kako temeljno očistiti utovarnu platformu
- Jan 29, 2018 -

Dizanje lift platforme sa hodnikom i upravljačem, bez ručnog vuča, bez eksternog napajanja fleksibilno i praktično, tako da vazdušni rad pogodniji i efikasniji, efikasniji i sigurni proizvodnji savremenih preduzeća je idealna oprema za visoku nadmorsku visinu.


Utovarna platforma Podizna platforma treba da bude poznata nekim kvalifikovanim radnicima i često se koristi tokom procesa izgradnje. Mnogi operateri su već upoznati sa svakom komponentom za platformu za dizanje. Međutim, produžena upotreba i rad liftova za utovarne platforme će neminovno imati akumulaciju prašine, mrlje masti teško će biti potpuno uklonjene. Zapravo, dobro razumevanje pravilnog metoda može lako rešiti ovaj problem.


1. Pre svega, moramo koristiti ulje za čišćenje i podizati konzistentne modele, a temperatura ulja ne može biti previsoka ili preniska, poželjno između 50 stepeni i 80 stepeni.


2 s ulje za čišćenje u procesu čišćenja mora biti oprezno, ne može izazvati nevolje, mnogi ljudi oprati samo opet, ne zaboravite da perete nakon tri puta često da podignete rezervoar u ulje, inače će uticati na životni vek lifta.


3. Ugradna platforma Dizalo se široko koristi u fabrikama, hotelima, restoranima, železničkim stanicama, aerodromskim pozorištima, izložbenim dvoranama i drugim mjestima, održavanje mašina, dekoracija boja, zamjenske svjetiljke, električni uređaji, čišćenje i održavanje, kao što su najbolji sigurnosni partner. Raditi dobar posao čišćenja, produžavaće životni vek lifting platforme. Nadam se da su te informacije korisne za vas.