Marco Lift (Ningbo) co, Ltd

Kvalitetan proizvod, profesionalnu uslugu u dizalo industrije jezgra dobavljača!

Dom > Znanja > Sadržaj
Car Lift Performance
- Sep 25, 2017 -

Automobilski lift: Postavite četvorotočkovno kretanje i vuču na dva točka u automobilu, triciklima ili kućištu baterije za izradu šasije platforme, korišćenje motornog vozila ili jednosmerne snage da obavljaju i mogu voziti i voziti platformu Take- off i sletanje, široko se koristi u gradskoj, naftnoj, transportnoj, opštinskoj, fabrici i drugim industrijama.

Cilindar Tip automobila Lift: je višenamenski pojedinačni teleskopski rukav jednostavni cilindar sastavljen od vertikalnih mašina za dizanje. Može se široko koristiti na stanicama, dokovima, hotelskim halama, radionicama i drugim prilikama u visokim nadmorskim visinama. Mašina ima prednosti kompaktnog dizajna, malih pomeranja, male težine i praktičnog kretanja, što je najsigurniji i najekonomičniji i praktičniji alat za uzlazni rad.

Sklopivi lift za automobile: zasnovan je na potrebama korisnika da prilagodi platformu u automobilu, koristeći platformu za vožnju automobilom Uzlet i sletanje. Mogu se modifikovati modeli: Liberation, Dongfeng, vozila za elektrotehnika, Nanjing 1041, Peking 1041, Isuzu i različiti modeli od 130 automobila, ovaj proizvod je više od jedne mašine, može se opteretiti i može se široko koristiti u radovima na visokim nadmorskim visinama u opštinskoj izgradnji, energetskoj instalaciji i aerodromskoj industriji.


Par: Načelo lifta table

Sljedeći: ne